fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Göran af Klercker blir vd på Nine Yards efter grundaren

Publicerad: 25 februari 2016, 14:50

Göran af Klercker, ny vd på Nine Yards.

Foto: Pressbild.

Byråveteranen Göran af Klercker tar över vd-posten på Nine Yards. Grundaren Janne Björge ska istället fokusera helhjärtat på kundprojekt.

Ämnen i artikeln:

Göran af KlerckerJanne BjörgeNine YardsEventbyråer

FT

Fredrik Thambert


Våren 2013 lämnade Göran af Klercker jobbet som koncernchef på Aegis efter tio år vid rodret. Sedan dess har han ägnat sig åt olika saker, bland annat uppdraget som styrelseordförande hos Nine Yards.

Nu går han in och blir operativt ansvar för byrån i egenskap som vd. Det uppdraget tar han över efter grundaren Janne Björge som istället ska "fokusera helhjärtat på kundprojekt".
– Efter att ha jobbat stenhårt i tolv år med att bygga byrån ska det bli skönt att kunna ägna mig helhjärtat åt det som är min verkliga passion. Jag trappar inte ned, men får möjlighet att renodla arbetet till det som jag gör mest lustfyllt - kund och affärsutveckling, säger han i en kommentar.

Med Göran af Klerckers expertis vill brand experience-byrån ta ytterligare kliv för att växa.
– Nine Yards är ett bolag som jag har följt länge och varit engagerad i de senaste två åren. Byrån har tagit väldigt intressanta steg framåt på senare tid. Uppdragen hamnar allt högre upp i värdekedjan och uppdragen blir större och komplexare. Jag vill vidareutveckla byrån utifrån dess nya position. Med mina tidigare erfarenheter tror jag att jag kan bidra med idéer och energi om hur man åstadkommer det på bästa sätt, säger Göran af Klercker

Nine Yards finns i dag i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev