Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Göteborgsstudio expanderar till Stockholm

Publicerad: 28 september 2018, 10:58

Den digitala nischstudion Fully Studios öppnar upp ett kontor i Stockholm och rekryterar fyra nya medarbetare.


Fully Studios arbetar med digitala produkter, film och spel, och har arbetat med bland annat ICA, KappAhl och Matbaren. Nu växer byrån och öppnar kontor på Högbergsgatan på Södermalm.

– I Göteborg har vi redan etablerat vår erbjudande som kombinerar lekfulla och livfulla digitala tjänster med film, motion och spelmekanik. Nu känns det naturligt att öppna i Stockholm, säger Joakim Hanner, Motion & Film Director och en av grundarna av studion, i ett pressmeddelande.

I samband med öppningen rekryterar Fully Studios fyra nya medarbetare:

Jakob Åhl som tillträder som Head of Film. Jakob Åhl har tidigare arbetat på Vice, frilansat som producent och drivit Friberg/Åhl.

Josef Carlsson som tillträder som Creative Technologist. Josef Carlsson kommer senast från Actionist, och här även arbetat på bland annat Rodolfo Agency och Universal Avenue samt studerat på Hyper Island.

Malin Wirdheim Wincrantz som tillräder som UI/UX Designer. Malin Wirdheim Wincrantz kommer senast från Bonnier Books Nova. Hon har även arbetat på Iteam Solutions och rehabstudio och även hon studerat på Hyper Island.

Anders Tibbling som tillträder som DevOps Engineer. Anders Tibbling kommer senast från ett bolag inom fintechbranschen.

Första uppdraget för Stockholmskontor kommer vara att skapa en webbplats för en rikstäckande franchisekedja som nu ska expandera i Europa.

– Det är ett härligt team med en mix av kompetenser som tillsammans ska staka ut vägen för Fully Stockholm. På Fully har vi alltid arbetat för att hålla en öppen och nyfiken kultur. Vi gör den här resan tillsammans och vi är här för att ha roligt och testa nya spännande saker, inte för att våra kunder kräver vår Stockholmsnärvaro, kommenterar Joakim Hanner.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.