Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

GP byter försäljningschef

Publicerad: 23 januari 2017, 09:49

Jens Petterson är ny försäljningschef på Göteborgs-Posten.


Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenGP

GP:s nuvarande försäljningschef Roger Thilander blir under våren vd för Fiskauktionen i Göteborg. Han efterträds av Jens Petterson som kommer från MTG TV:s och Discoverys gemensamma säljbolag Airtime Sales.
– Jens är en tungviktare i branschen och jag är glad över att få med honom ombord på resan att utveckla vårt erbjudande som redan har ett starkt fotfäste i Göteborg och hela Västsverige, kommenterar Linda Forsberg, försäljningsdirektör.

Tidigare har Jens Petterson varit försäljningschef för Discovery Networks i väst, kundansvarig på MEC Mediebyrå, Creative Sales på Kanal 5 och jobbat mycket med radio.
– GP och hela Stampen är inne i en spännande fas med nya produkter och ett tydligt digitalt fokus. Det är ett prestigeuppdrag jag får och vi har en spännande tid framför oss med stora möjligheter och jag ser fram emot att få vara med att utveckla våra titlar och hjälpa våra kunder att nå sina, säger han själv.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Göteborgs-PostenGP

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.