Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gracemill rekryterar två nya medarbetare

Publicerad: 23 april 2013, 13:35

Karin Spångö och Axel Garcia Henriksson.

Foto: Pressbild Gracemill.

Många nya kunder och uppdragsgivare gör att Gracemill behöver förstärkning. Därför rekryterar reklambyrån nu Axel Garcia Henriksson som ad, och Karin Spångö som produktionsledare.


Axel Garcia Henriksson var tidigare lokaliserad i Bryssel där han arbetade med branding, kampanjer och marknadskommunikation inom B2B, corporate communication och samhällskommunikation.

Karin Spångö jobbade tidigare i Falun på reklambyrån Norkay, och har även varit Client Service Manager på K2 Moving Systems

Nya kunder hos Gracemill är bland andra Boliden, ABB, EKN, Sandvik, TeliaSonera, Systemair, Lindström Precision Tools i USA och HeidelbergCement.

Gracemill Communication AB är en reklambyrå i Stockholm som arbetar med integrerad kommunikation för näringslivet, myndigheter och organisationer.

I senaste bokslutet redovisar byrån en omsättning på 3 290 000 kronor, och ett resultat efter finansnetto på 81 000 kronor.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.