Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Grand Hôtel kniper marknadschef från influencernätverk

Publicerad: 29 september 2021, 12:25

Grand Hôtel Stockholm rekryterar Richard Lindh som ny Pr- och marknadschef.

Foto: DAVID THUNANDER/Pressbild

Grand Hôtel Stockholm rekryterar Richard Lindh som ny Pr- och marknadschef. Richard kommer senast från influencernätverket We are cube. ”Han kommer till oss med en gedigen erfarenhet inom PR och marknadsföring”, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Grand HotelMarknadsstrategi

Richard Lind kommer att ansvara för hotellets kommunikation och marknadsföring. I nya rollen ingår också uppdraget att sköta kommunikations- och marknadsarbete för Grand Group.

På influencernätverket We are cube hade han rollen som Head of Creators.

– Den kunskapen i kombination med hans erfarenhet av att arbete lokalt, nationellt och internationellt är något som kommer att utveckla oss i vår kommunikation, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel Stockholm.

”Starka varumärken”

Richard Lindh tillträdde sin tjänst redan den 25 augusti.

- Det känns helt fantastiskt att ha påbörjat min anställning på Grand Hôtel och att få arbeta med alla dessa starka varumärken som tillsammans skapar en femstjärnig destination i världsklass, säger han.

 

 

 

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

Grand HotelMarknadsstrategi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.