Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Greater Than värvar från Cohn & Wolfe

Publicerad: 29 juni 2018, 13:24

Foto: Pressbild

Johanna Lindberg går från Cohn & Wolfe och blir ny pr-konsult för Insurtech-bolaget Greater Than.


Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

Johanna Lindberg har varit verksam som projektledare och digital strateg på Cohn & Wolfe. De senaste tre åren har hon haft ansvaret för några av byråns största konton och drivit utvecklingen av deras digitala erbjudanden. Hon har även prisats ett flertal gånger i Spinn.

Nu lämnar hon uppdraget på Cohn & Wolfe och blir ny pr-konsult på Greater Than, där hon kommer att ha ansvaret för att bredda och stärka varumärkets kommunikation.

– När vi växer globalt behöver vi också växla upp vår kommunikation, och där har Johanna pre-
cis de ingredienser vi behöver: ett brett helhetstänk, "doer"-mentalitet och expertis inom pr och digital kommunikation. Vi står inför en spännande resa och är fantastiskt glada över att ha henne med oss inför vår expandering, säger Liselott Johansson, vd Greater Than.

– Liselott och teamet har en otrolig energi och makalöst mycket "go" i alla led, vilket jag gick igång på direkt. Greater Than går i bräschen för en digital revolution av försäkrings-branschen, och att få vara med på den resan känns som bästa möjliga sätt att ta steget till kundsidan. Med en produkt i världsklass finns alla förutsättningar att skapa kommunikation i världsklass, säger Johanna Lindberg.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.