Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Group M stärker contentdelen

Publicerad: 29 augusti 2019, 07:13

Mstudio utökas med fyra nya medarbetare.

Foto: Pressbild

Group M:s contentavdelning Mstudio växer med fyra nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Group M

För cirka två år sedan lanserade Group M en contentavdelning under namnet Mstudio, som idag har drygt 20 medarbetare. Nu utökas avdelningen med fyra nya rekryteringar.

Isa Bååth-Ardow kommer senast från Crisp Film och går hos Mstudio in som affärsutvecklare. Ny produktionsledare blir Amber Johnson som tidigare varit senior PR-konsult på Grand Relations. Som art director har Victor Lindkvist rekryterats direkt från Nord DDB. Dessutom ansluter Helena Vase, som senast var produktionsledare på Granath.

Hela Group M-huset på Birger Jarlsgatan i Stockholm genomgår just nu en totalrenovering, och i och med det har studion nu flyttat ner i nya lokaler på bottenplan.

– Nu ryms vi äntligen, och har även fått plats för en inspelningsstudio för film, foto och podcast/voice-over. Våren och sommaren var mer hektiska än väntat, så det känns oerhört skönt att nu ha rätt bemanning och rätt utrustning på plats. För oss är det viktigt att inte bara leverera, utan att ha tid och resurser att göra det där lilla extra också, säger Mstudios chef Henrik Berglind i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Group M

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.