Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Guldäggsbelönad copywriter till Abby Priest

Publicerad: 2 september 2019, 14:32

Oskar Hellqvist, creative director på Abby Priest tillsammans med David Alledal och Mandarva Stenborg, vd på Abby Priest.

Copywritern David Alledal lämnar Nord DDB för Abby Priest.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBAbby Priest

Som copywriter på Hummingbirds var David Alledal med och prisades med ett guldägg för kampanjen "30 sekunder". Därefter hann han med en femårig sejour på Nord DDB innan han för två år sedan tog över som programansvarig för reklamutbildningen på Berghs School of Communication.

Nu ansluter han till Abby Priest.

– Vi är otroligt glada över att få över David till Abby Priest. Han är en av branschens absolut vassaste copywriters med fantastisk tonträff och strategisk förmåga. Dessutom kan nog alla som träffat honom intyga att han är en av de trevligaste personer som satt sin fot på en reklambyrå. Han kommer spela en nyckelroll för Abby Priest, dels i att förstärka och komplettera kreativt men även i att utveckla byråns erbjudande framåt. Oskar Hellqvist, creative director på Abby Priest, i ett pressmeddelande.

– Det finns säkert någon som tror att jag nu väljer livet framför karriären. Och så är det ju, onekligen. Men det fina med Abby Priest är att jag inte behöver välja. Jag får vara på en byrå som gör jobb i absoluta världsklass samtidigt som jag får njuta av mitt liv, som också håller absoluta världsklass. Det tycker både familjen och karriären är ett bra beslut. Sen handlar sånt här mycket om tajming också. Jag gillar framåtrörelse och Abby Priest är inne på en så sjukt spännande resa just nu så att jag knappt kan sitta still på stolen. Åh, livet hörni! säger David Alledal i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDBAbby Priest

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.