Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers anställer trio

Publicerad: 30 januari 2014, 12:06

Mikael Rinstad.

Pr-byrån Gullers anställer Mikael Rinstad, som har en bakgrund inom reklambranschen, Fredrik Holmberg, som har arbetat med kommunikation kring infrastrukturprojekt och Emmeli Lindberg, som närmast kommer från Veritas PR & Communications.


Ämnen i artikeln:

Gullers

Gullers Grupp satsar på att bredda sin kompetens genom att plocka in tre medarbetare.

Mikael  Rinstad har erfarenhet från både management- och reklambyråer.

Han har  också också marknadsföring och journalistik vid Stockholms universitet  samt till interactive art director vid Hyper Island. Han har erfarenhet  av att arbeta med kunder som Adidas, BMW Mini, Carlsberg och Svenska  Spel.

Gullers plockar även in Fredrik Holmberg som arbetade med  förändringskommunikation på Lantmäteriet innan konsultbranschen. Han har  också arbetat med affärsutveckling och marknadskommunikation i såväl  plast- och kemibranschen som inom IT-området.

Han är KTH ingenjör i  grunden, mer har också läst retorik på Stockholms universitet och Strategisk  information på Berghs.

Emmeli Lindberg kommer från Veritas PR &  Communications, där hon arbetade med alltifrån idéutveckling och  projektledning till genomförande av kommunikationsprojekt.

Hon har  stor erfarenhet kring frågor som rör samhällsbyggnad, arbetsmarknad och  välfärdssektorn och har bland annat arbetat med kampanjer Stockholms  stad, Svenskt Näringsliv och Almega.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Gullers

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.