Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp föryngrar

Publicerad: 11 september 2015, 07:32

Nya ansikten på Gullers Grupp.

Gullers Grupp växer snabbt – och satsar på att ta in fler unga medarbetare. Nu har de rekryterat sex stycken nya löften.


Ämnen i artikeln:

KarriärPR-ByråerGullers GruppHans Gennerud

Pr-byrån Gullers Grupp har varit vuxit med 37 nya medarbetare sedan årsskiftet. Med de senaste förstärkningarna består byrån av 80 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Den här gången har Gullers valt att satsa på en ung profil när de har rekryterat. De sex nya juniorkonsulterna tar plats i deras aspirantprogram.
– Vår satsning på unga talanger har verkligen burit frukt. Den ger unga en chans att ta sig in i en bransch som annars kan vara ganska tuff – samtidigt som de bidrar med ny energi och kunskap till vår verksamhet, säger Hans Gennerud, vd på Gullers Grupp i ett pressmeddelande.

Här är de nya medarbetarna:

Linus Glanzelius
har tidigare arbetat på Grayling. Han har politisk erfarenhet och en masterexamen i European studies med inriktning på statsvetenskap. Linus arbetar på Gullers Grupp i Göteborg.

Zina Al-Dewany kommer senast från Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO) där hon var politisk sekreterare. Hon har tidigare studerat biomedicin på Karolinska Institutet, varit ledarskribent och genomgått Aftonbladets ledarskribentutbildning. Zina arbetar på Gullers Grupp i Stockholm.

Viktor Gustafsson är nyexaminerad statsvetare från Uppsala universitet och har en master i General Management från Handelshögskolan i Stockholm. Viktor har vid sidan av sina studier arbetat extra på Paues Åberg Communications. Han arbetar på Gullers Grupp i Stockholm.

Cornelia Böttiger kommer direkt från Lunds universitet där hon studerat strategisk kommunikation och blivit belönad för bästa kandidatuppsats. Cornelia har vid sidan om sina studier arbetat extra med marknadsföring på Red Bull samt som redaktör på Nyheter24-gruppen. Cornelia arbetar på Gullers Grupp i Stockholm.

Elin Sjöstrand har arbetat som kommunikatör och grafisk formgivare på HandelsMarketing och som kommunikatör på Trafikverket. Hon har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Göteborgs universitet. Elin arbetar på Gullers Grupp i Göteborg.

Johan Holmer har tidigare arbetat med kommunikation på Henkel Norden samt praktiserat på Handelskammaren. Han har nyligen avslutat sina studier i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och kommer arbeta på Gullers Grupp Syd.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.