Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp rekryterar från Reformklubben

Publicerad: 15 februari 2019, 09:19

Jonas Södergren ansluter till Gullers Grupps life science-team.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Gullers Grupp har de senaste åren växt rejält och visade förra året upp en tillväxt på 70 procent, om än med förlängt räkenskapsår. Tillväxten har främst skett genom förvärv och en breddning av erbjudandet mot privata aktörer. Byrågruppen omsatte 2017 233 miljoner kronor.

Nu rekryterar man varumärkesstrategen Jonas Södergren från Reformklubben. Jonas Södergren kommer att jobba i Gullers Grupps life science-team.

– Life science är ett område där vi känner att vi verkligen gör skillnad. Tillsammans med modiga uppdragsgivare har vi fått testa helt nya lösningar och det har givit mersmak. Genom att få in en kraft som Jonas Södergren i vår redan starka laguppställning på området kommer vi kunna fortsätta bryta ny mark, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp i Stockholm.

Tidigare i karriären har Jonas Södergren drivit den egna verksamheten Heart Communications.

– Jag har länge arbetat med marknadskommunikation och varumärken inom olika branscher, exempelvis life science. Gullers Grupp tilltalar mig för att man har höga ambitioner och ett sömlöst sätt att med en mångfald av kompetenser skapa riktigt vass kommunikation som gör skillnad för uppdragsgivarna. Det är en filosofi som jag delar och jag vill gärna vara med och bidra i ett sådant sammanhang, säger Jonas Södergren.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.