Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers grupp rekryterar seniorkonsult från ÅF

Publicerad: 28 november 2018, 10:47

Viktoria Hemmingsson Leigard tillträder som seniorkonsult och kommunikationsrådgivare på Gullers grupp.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Viktoria Hemmingsson Leigard kommer senast från ÅF, där hon haft rollen som press- och pr-chef. Hon har tidigare varit seniorkonsult och delägare i Nordic Public Affairs, journalist på Dagens Industri och politisk sekreterare på dåvarande Folkpartiets riksdagskansli.

– Vår tillväxtresa fortsätter. Vi stärker vår position som Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer genom Viktoria Hemmingsson Leigard. Hon har ett gediget kunnande inom public affairs och pr. Viktoria är dessutom en erfaren konsult och kommer stärka vårt erbjudande över hela linjen, säger Ulf Dahlqvist, vd på Gullers Grupp, i ett pressmeddelande.

– I hela mitt yrkesliv har jag jobbat med samhällsfrågor ur olika aspekter. Därför känns Gullers Grupps fokus på samhällsaktörer väldigt spännande. Jag lockas också av att Gullers är en fullservicebyrå med så mycket kompetens inhouse. Det efterfrågas av många kunder idag, kommenterar Viktoria Hemmingsson Leigard.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.