Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp rekryterar två

Publicerad: 5 februari 2018, 08:54

Anna Johansson och Anders Rune.

Kommunikationsbyrån Gullers Grupp rekryterar konsulterna Anna Johansson och Anders Rune.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Anna Johansson har jobbat som strategisk kommunikationskonsult i över 20 år, framför allt inom telekom- och it-sektorn. Hon är även kursansvarig för kursen PR management på Berghs School of Communications.

– Gullers har kunder som står inför stora och viktiga utmaningar där min förmåga att ta kunden vid handen och följa med på hela resan verkligen kan komma till nytta. Att Gullers dessutom har den unika blandningen av stor strategisk kompetens och produktion inom de egna väggarna gör det till en spännande byrå att jobba på, säger Anna Johansson.

Anders Rune kommer närmast från Avesta Kommun och SAAB Gripen. Rune, som i grunden är regissör, har regisserat och producerat en rad reklamfilmer, musikvideos och scenframträdanden. De senaste åren har han jobbat som kreativ ledare och strategisk rådgivare.

– Jag vill som kommunikatör och strateg vara delaktig i samhällskontraktet och då faller det sig naturligt att jobba på Gullers Grupp som har ett fantastiskt team av bra människor och kunder som vill göra bra saker med viktiga budskap, säger Anders Rune i ett pressmeddelande.

– Både Anders och Anna har gedigna erfarenheter inom marknadsföring och kommunikation. De har också arbetat med både stora och offentliga aktörer. Anna har också sedan tidigare arbetat tillsammans med oss på Gullers Grupp vilket gör att hon kan både oss och kunderna, och det känns bra. Att Anders är en välkänd regissör inom film och event är också ett extra plus för oss säger Ulf Dahlqvist, platsledare på Gyllers Grupps Stockholmskontor.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.