Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp värvar Anders Bothén från Forsman & Bodenfors

Publicerad: 1 februari 2019, 14:03

Den seniore projektledaren som bland annat har varit kundansvarig för Volvo Car Sweden-uppdraget lämnar Forsman & Bodenfors efter drygt tio år.


Syftet är, skriver Gullers Grupp i ett pressmeddelande, att stärka sin position "nationellt och i Göteborg i synnerhet".

– Gullers Grupp växer och får allt större kunder och projekt. Anders Bothén är en av branschens allra mest erfarna projektledare med stor vana att arbeta i komplexa och stora uppdrag. Han kommer att vara en viktig resursförstärkning på vår fortsatta resa, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Under sina drygt tio år på Forsman & Bodenfors har Anders Bothén arbetat som senior projektledare och bland annat varit kundansvarig för Volvo Car Sweden-uppdraget. Dessförinnan har han jobbat på bland annat just Volvo Car Corporation.

– Jag vill ständigt testa nya saker och vara med där det händer. Just nu är Gullers Grupp den mest spännande platsen jag kan tänka mig att fortsätta utvecklas och bidra till att skapa kommunikation som bryter ny mark, säger Anders Bothén som börjar på Gullers Grupp den 1 februari.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.