Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Gullers Grupp värvar från Centerpartiet

Publicerad: 28 Januari 2019, 09:55

Emma Fahlstedt

Gullers Grupp rekryterar Emma Fahlstedt, som närmast varit ansvarig för Centerpartiets egna kanaler.


Ämnen i artikeln:

Sociala medierCenterpartietGullers Grupp

Gullers Grupp  anställer Emma Fahlstedt. Emma kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon varit ansvarig för partiets egna kanaler. Hon har en bakgrund som journalist och som digital strateg på Migrationsverket.

– Med Emma Fahlstedt får vi på Gullers Grupp en skicklig digital strateg och kampanjmakare som kollega. Hennes kunskap om vad det innebär att skapa framgångsrik kommunikation som samhällsaktör passar bra in i vårt erbjudande, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp i Stockholm i ett pressmeddelande.

Emma Fahlstedt börjar på Gullers Grupp den 25 februari.

– Två saker lockade mig främst med Gullers Grupp. För det första ser jag ser att de verkligen ligger i framkant och tar täten i den digitala förändringsresa som alla aktörer står inför. Där vill jag vara med och göra skillnad. För det andra tilltalas jag, som alltid jobbat med frågor med samhällsfokus, skarpt av att de uttalat är en byrå för samhällsaktörer, säger Emma Fahlstedt i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.