onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp värvar fyra kreatörer

Publicerad: 2 maj 2018, 11:41

Pressbild

Gullers Grupp förstärker sitt malmökontor med kvartett från byrån Bästa kompisar.

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppKommunikationsbyråer

Gullers Grupp har de senaste åren vuxit kraftigt, inte minst deras malmökontor som för öppnades för drygt tre år sedan och som på den tiden vuxit från tre personer till att bli tjugo medarbetare.

Nu fortsätter Gullers Grupp etableringenen av sitt malmökontor och tar in en kvartett kreatörer från byrån Bästa kompisar, med fokus på digitala lösningar och rörlig bild.

– Vi tycker det är viktigt att hela tiden flytta fram gränserna och utforska nya sätt att förmedla budskap. Den här kvartetten kreatörer med spjutspets inom digitala lösningar och rörlig bild kommer att ta oss till nya nivåer. Det är väldigt roligt att de väljer att komma till oss på Gullers Grupp och att vi tillsammans kan fortsätta skapa kommunikation som gör skillnad, säger Niklas Rydberger, platsledare för Gullers Grupp Malmö, i en kommentar.

2018 fick Gullers Grupp utmärkelsen "Årets byrå" i kategorin för stora kommunikationsbyråer och nu fortsätter byrån att växa ytterligare.

– Vi är en väl inarbetad arbetsgrupp som nu känner oss redo att ta nästa steg. Gullers Grupps inriktning på samhällsaktörer lockar oerhört, vi känner alla att vi vill vara med och göra skillnad med våra kommunikationslösningar. Vi känner också att Gullers, precis som vi, är nyfikna och öppna för alla möjligheter den nya tekniken innebär. Det ska bli riktigt roligt att se vad vi kan skapa tillsammans, säger Frederik Jedlid.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev