Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp värvar Wolfmothers grundare

Publicerad: 25 april 2017, 07:46

Gullers Grupp rekryterar Christian Hammar från Hammars eget företag Wolfmother.


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppGullers

Christian Hammar kommer få en roll som senior rådgivare med inriktning på digital innovation. Han har tidigare jobbat på bland annat FLB Europa Creative, Jung Creative och Tesch London.

– Gullers Grupp befinner sig i en stark tillväxtfas samtidigt som vi satsar digitalt. Christian är därför precis vad vi behöver och vi ser fram emot att få ta del av hans expertis inom digital innovation, säger Tomas Hedenius.

Hammar kommer närmast från den egna digitala byrån Wolfmother och som kreativ partner till Edelman Deportivo. Han tillträdde sin nya tjänst tidigare i april.

– Jag har under en lång tid haft ögonen på Gullers och varit imponerad över kompetensbredden som jag inte finner på någon annan byrå i Sverige, från statsvetare till utvecklare som jobbar tillsammans. Det i kombination med att jobba med samhällsaktörer och bidra till en positiv demokratiutveckling är något helt unikt, säger Christian Hammar

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppGullers

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.