Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers Grupp växer och värvar tre i Göteborg

Publicerad: 18 december 2018, 10:17

Gullers Grupp rekryterar tre nya; Petra Bagge, projektledare, Ewa Woldenius, kundansvarig och Nathalie Gonzalez, projektledare.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Gullers Grupp har vuxit kraftigt senaste åren och är idag en av Sveriges största kommunikationsbyråer. Senaste året har de i Göteborg förvärvat byråerna Sturm und Drang och Matter, och därmed nästan fördubblat sin storlek.

Petra Bagge rektryteras som projektledare och kommer senast från kommunikationsbyrån Spoon, och har expertis inom innehållsmarknadsföring, storytelling och distribution i sociala kanaler. Dessutom har hon erfarenhet av ledarskap och strategisk kompetensförsörjning.

Ewa Woldenius rekryteras som kundansvarig och har senast haft rollen som kommunikationschef på Carlanderska sjukhuset. Hon har tidigare varit kommunikationsdirektör på SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och chef för marknadskommunikation och PR på Volvofinans Bank.

Nathalie Gonzalez rekryteras som projektledare och kommer senast från digitala byrån Publicis Sapient. Hon har stor erfarenhet från reklambranschen där hon projektlett stora integrerade kampanjer för såväl nationella som internationella kunder.

– Under 2018 har vi flyttat fram positionerna. Att dessa tre, mycket skarpa och meriterade personerna, vill komma till oss är ytterligare ett kvitto på att hela Gullers Grupps erbjudande blivit tydligt även på Göteborgsmarknaden, säger Susan Lorentzen, leveransansvarig för Gullers Grupp Göteborg, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.