Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gullers värvar två

Publicerad: 26 augusti 2016, 08:09

Ing-Marie Olofsdotter och Johan Järnesund.

Foto: Pressbild/Gullers

Två nya seniorkonsulter ska stärka byråns erbjudande inom public affairs, medierelationer, kriskommunikation och upphandlingar.


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppGullers

Ing-Marie Olofsdotter, tidigare kommunikationschef på flera myndigheter, lämnar tjänsten som administrativ chef på Energimarknadsinspektionen.
– Gullers Grupp är ett kompetent och kreativt företag och efter många år som chef på olika myndigheter ska det bli spännande att arbeta som konsult för att hjälpa företag och organisationer med sina kommunikativa utmaningar. En del av min roll kommer vara att förstärka arbetet med upphandlingar för att Gullers Grupp ska fortsätta att vara ledande inom samhällskommunikation, säger hon i en kommentar.

Hon ansluter som seniorkonsult på Gullers tillsammans med Johan Järnesund som har jobbat inom samhällskommunikation på olika myndigheter och kommer senast från en tjänst som kommunikationschef på Miljö- och energidepartementet
– Jag ville ta mig an en ny utmaning i livet och var sugen på ett byte av spelplan på samhällskommunikationsarenan. Gullers Grupp befinner sig i en spännande utvecklingsfas och har ett unikt erbjudande för samhällsaktörer. Jag ser fram emot att fortsätta jobba med kommunikationsutveckling tillsammans med dem, kommenterar han.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppGullers

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.