Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gunilla Herlitz nya jobb

Publicerad: 12 april 2018, 06:52

Gunilla Herlitz och Fredrik "Feffe" Andersson.

Foto: Pressbild

DN:s förre vd och chefredaktör blir vd och delägare i Miltton Labs.


Ämnen i artikeln:

Fredrik AnderssonGunilla HerlitzMiltton Labs

Gunilla Herlitz lämnade jobbet som vd för Bonnier News våren 2016. Nu har hon klart med ett nytt operativt jobb i ett nytt sammanhang – nämligen pr-branschen. Hon går in som vd och delägare i Miltton Labs som startades av Fredrik "Feffe" Andersson, Martin Borgs och André Assarsson.
– Jag ser verkligen fram emot att få ingå i denna otroligt framgångsrika företagsgrupp som har ett mycket starkt tillväxtfokus. I Finland har Miltton på kort tid vuxit till att vara landets ledande kommunikationskoncern och nu vill man göra samma resa i Sverige, säger Gunilla Herlitz i en kommentar.

Hon tar över vd-rollen från Fredrik Andersson. Han blir istället Head of Strategy, Tech & Politics, en ny befattning på nordisk nivå för hela Miltton Group, baserad i Stockholm.
– Allt fler företag och organisationer ser både utmaningarna och möjligheterna i nationella regleringar, gammal lagstiftning och föråldrade skatteregler samtidigt som nya dynamiska teknikbaserade lösningar växer fram. Att proaktivt bana vägen för nya branscher, lösningar och innovationer står högst på vår rådgivningsagenda, säger han i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.