Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gunnar Ardelius till Westander

Publicerad: 11 juni 2018, 07:34

Gunnar Ardelius var tidigare vice ordförande i Författarfonden.

Foto: City Studios

Den Augustprisnominerade författaren Gunnar Ardelius blir ny pr-konsult på Westander.


Ämnen i artikeln:

Westander

Gunnar Ardelius är författaren bakom böcker som "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket", "Vill ha dig så illa" och "Bara kärlek kan krossa ditt hjärta". Han har även varit verksam som ordförande i Sveriges Författarförbund och varit aktiv inom en rad andra organisationer i kultursektorn. Nu ansluter han till Westander som pr-konsult.

– Med ledord som öppenhet och lärande är Westander en naturlig förlängning av mitt engagemang i frågor som rör politik, kultur och samhälle. Jag ser fram emot att bli en del av byrån, säger Gunnar Ardelius.

Som ordförande i Sveriges Författarförbund har Gunnar Ardelius arbetat med frågor som yttrandefrihet, uppgovsrätt och opinionsbildning.

– Gunnar Ardelius har stor erfarenhet av kulturpolitik och kommunikation. Hans språkliga fingertoppskänsla och kompetens inom ideellt ledarskap och organisationsutveckling kommer att vara en tillgång för våra uppdragsgivare, säger Mikael Persson, affärsområdeschef för Westander Politik och Analys.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.