Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gunnar Skarland blir CD på Folkspel

Publicerad: 22 september 2017, 11:58

Gunnar Skarland har länge drivit den prisbelönta bloggen Heja Abbe, en blogg om relationen till Skarlands son som fötts med ett allvarligt hjärtfel.

Foto: Privat

Den flerfaldigt guldäggsbelönade kreatören Gunnar Skarland blir ny creative director på Folkspel.


Ämnen i artikeln:

FolkspelGunnar SkarlandGoss

Gunnar Skarland har över 30 års erfarenhet från reklambranschen. 1996 var han med och grundade Göteborgsbyrån Goss, en byrå som framöver skulle motta flertalet guldägg. De senaste åren har han haft olika styrelseuppdrag parallellt med att han arbetat som senior art director på reklambyrån Milk.

– Under de åren jag varit i reklamvärlden har jag fått en enorm branscherfarenhet. En erfarenhet som jag nu känner att jag vill dela med mig av till den ideella branschen. Därav Folkspel, som känns som rätt arbetsplats för mig, berättar han.

Vid sidan av sitt yrke har Skarland under många år drivit den prisbelönta bloggen Hejaabbe, en blogg om relationen till sin son.

– För tolv år sedan startade jag en blogg vars syfte var att dela med mig av en av mina söners vardag. Min son föddes med ett allvarligt hjärtfel så jag ville sätta ljuset på hjärtebarn och livet som förälder till ett barn med funktionshinder. Det är en av anledningarna till varför jag också sitter med i Hjärtebarnsfondens förbundsstyrelse, berättar han.

Gunnar Skarland kommer att tillträda sin nya tjänst den 25 september. Folkspel står bakom varumärken som Bingolotto och Sverigelotten.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

FolkspelGunnar SkarlandGoss

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.