Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gustaf Brusewitz flyttar till Australien

Publicerad: 12 augusti 2016, 07:12

Gustaf Brusewitz.

Googles nordiska kommunikationschef åker "down under".


Ämnen i artikeln:

AustralienGustaf Brusewitz

För snart fyra år sedan värvade Google Gustaf Brusewitz från Sony för att sköta kommunikationen i Norden. Nu fortsätter han karriären på bolaget – fast på andra sidan jordklotet. Framöver kommer han att arbeta som kommunikations- och public affairschef på Google i Australien och Nya Zeeland, skriver branschsajten Mumbrella.
– Trots att det skiljer 15 000 kilometer mellan Stockholm och Sydney finns det flera likheter mellan den svenska och australiska marknaden – vädret borträknat, säger han.

Gustaf Brusewitz tar över jobbet efter Annie Baxter som blev ansvarig för Googles marknadskommunikation i EMEA-regionen i mars.
– Jag är lyrisk över att kunna välkomna Gustaf som ny kommunikationschef för Google Australien och Nya Zeeland. Talangfulla svenskar har gott rykte i Australien – det var här som Abba först slog igenom och Stefan Edberg vann sin första major i tennis, säger Tim Chatwin, kommunikationsdirektör för regionen.

– Gustaf bär varken platåskor eller servar på grand slam-nivå – det är svårt att vara bra på båda – men är en briljant kommunikatör.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

AustralienGustaf Brusewitz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.