Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Håkan Gustafsson till PHD

Publicerad: 21 september 2018, 10:26

Efter några år som frilansare ansluter Håkan Gustafsson till PHD som strategi- och planeringsdirektör.


Ämnen i artikeln:

PHD

Håkan Gustafsson har jobbat på en rad mediebyråer och annonsörer, både nationellt och internationellt. Bland annat har han jobbat för Dentsu Aegis och GroupM samt varit byråchef på Carat.

De senaste åren har han frilansat som media manager men ansluter nu till PHD för att bli strategi- och planeringsdirektör på fullservicebyrån. I uppdraget ingår bland annat att integrera PHD:s insight, creative och mar tech-team.

– Håkans breda erfarenhet kommer att bidra till att ytterligare integrera hela sortimentet av specialteam vi har under vårt tak. Vi har tidigare arbetat tillsammans på Samsung och jag vet att hans huvudansvar är att balansera strategiska och prestationsbaserade ingredienser. Håkan delar de experimentella och innovativa värdena som PHD bär, säger PHDs vd Adam Fors.

– Att sätta strategi och planering i förarsätet har alltid varit en del av PHD:s dna. Tillsammans med en kultur som aktivt sysslar med samarbete och laganda. Det är enastående, säger Håkan Gustafsson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PHD

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.