Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hållbarhetschef till Hallvarsson

Publicerad: 26 april 2017, 12:39

Åse Bäckström blir ansvarig för hållbarhetserbjudandet på Hallvarsson & Halvarsson. Hon kommer närmast från en position som managing director på Global Child Forum.


Ämnen i artikeln:

HållbarhetPR-ByråerHallvarsson & Halvarsson

Åse Bäckström har under många år arbetat i gränslandet mellan näringsliv och politik för att säkerställa att hänsyn tas till barns rättigheter i de globala värdekedjorna. Dessförinnan var hon i 7 år ansvarig för uppbyggnaden av KPMGs team inom hållbarhetsrådgivning. Hon har tidigare under många år arbetat som strategi- och hållbarhetskonsult på Deloitte.

Nu blir hon chef för erbjudandet inom hållbarhetskommunikation på Hallvarsson & Halvarsson.
– Hållbarhetsfrågor är idag en integrerad del av företagens verksamhet och att kunna stötta våra uppdragsgivare i allt ifrån insikter och strategi till effektiva implementeringar är en viktig del i vår strategiska riktning. Åse har stor erfarenhet av detta och jag ser fram emot att tillsammans med henne utveckla vårt erbjudande inom området ytterligare, säger Johan Ramsten, vd på Hallvarsson & Halvarsson, i ett pressmeddelande.

Själv säger hon:
Kommunikation som strategiskt verktyg i syfte att både skapa förtroende från intressenter och en förändringskultur som kan möta framtidens utmaningar på ett hållbart sätt är avgörande för att vara framgångsrik. Jag ser fram emot att tillsammans med alla skickliga specialister och generalister på H&H ta nästa kliv i den utvecklingen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.