Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hållbarhetsexpert till Grayling

Publicerad: 17 april 2015, 14:01

Karin Karlsbro

Foto: Pressbild

Karin Karlsbro är ny seniorkonsult på pr-byrån Grayling. Hennes uppdrag blir att utveckla byråns erbjudande med fokus på strategiskt påverkansarbete och opinionsbildning inom miljö och hållbarhet.


Ämnen i artikeln:

GraylingPia GrahnNyamko Sabuni

Tidigare har Karin Karlsbro haft flera uppdrag inom politiken – bland annat som kanslichef vid Folkpartiets riksdagskansli och som stabschef hos förre integrationsministern Nyamko Sabuni. Utöver det har Karin Karlsbro arbetat som miljöpolitisk talesperson för Folkpartiet och som statlig utredare.

Pia Grahn, vd för Grayling, berättar om bakgrunden till rekryteringen:
– Vi ser en ökad efterfrågan från både privata och offentliga aktörer som vill ha strategisk rådgivning inom hållbarhetsfrågor och stöd för att driva igenom förändring. Karins gedigna erfarenhet av påverkansprocesser och miljöfrågor i kombination med hennes personliga engagemang stärker vårt erbjudande. Jag är väldigt stolt över att vi gjort en sådan topprekrytering.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba i skärningspunkten mellan kommunikation, juridik och hållbarhetsfrågor och Grayling är helt rätt plattform för det. De är i en expansiv fas med många spännande kunduppdrag som jag brinner för, säger Karin Karlsbro i en kommentar

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.