Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Hallpressens vd slutar

Publicerad: 23 November 2015, 11:14

Christina Björklund slutar som vd på Hallpressen efter två år. Någon efterträdare är inte utsedd.


Ämnen i artikeln:

HallpressenVd

Christina Björklund har bestämt sig för att lämna Hallpressen och posten som vd. Tidigare arbetade hon som vd för dotterbolaget Västgöta-tidningar.
– Jag har drivit Hallpressens förändringsarbete i drygt fem år och har nu bestämt mig för att kliva av uppdraget. Det finns ingen schism bakom beslutet, jag och ägarna är helt eniga om i vilken riktning Hallpressen ska gå. Jag känner helt enkelt att det är dags för någon annan att ta över, säger hon i ett pressmeddelande.

Någon ny vd är inte utsedd, men Christina Björklund kommer att stanna kvar tills vidare medan jakten på hennes efterträdare pågår.
– Uppdraget att driva Hallpressens förändring har Christina skött på ett fantastiskt sätt. Hon har tillsammans med sina kollegor gjort en otrolig förändringsresa. Under de här åren har företaget fått en helt ny plattform som gett oss en stark grund att stå på de kommande åren på vår fortsatta förändringsresa, kommenterar Lovisa Hamrin, vd på Herenco som äger Hallpressen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

HallpressenVd

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.