Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hammer & Hanborg förstärker inom digitalt

Publicerad: 13 december 2016, 10:07

Katarina Pietrzak och Martin Ahrend

Foto: Jonas Mauritzson/Hammer & Hanborg

Martin Ahrend var med och grundade Bonniers säljbolag Bink. Nu värvas han av Hammer & Hanborg tillsammans med Katarina Pietrzak som konsult inom digital transformation.


Ämnen i artikeln:

Hammer & HanborgMartin AhrendRekrytering

Hammer & Hanborg förstärker teamet inom digital transformation med konsulterna Katarina Pietrzak som arbetat på Sveriges Radio och Martin Ahrend, senast från Bonnier.

– Våra affärsområden people & culture och change & development växer och vi fördjupar därför våra samarbeten med nya aktörer. Syftet är att, tillsammans med konsulter som verkar brett inom affärsutvecklings- och transformationsområdet, erbjuda unik kunskap till våra kunder, säger Lotta Schibbye Fredrikson, vd på Hammer & Hanborg i ett pressmeddelande.

Katarina Pietrzakär i dag verksam som senior konsult inom organisations- och ledarskapsutveckling. Hon har koppling till digital transformation bland annat på Hyper Island och som delägare i bolaget Mediementorerna.

Martin Ahrend har i flera år verkat som konsult inom digital affärsutveckling och digital transformation. Han har tidigare vd för Di.se och grundande Bonnierkoncernens centrala teknik- och säljbolag inom digitala medier Bink som lades ner 2013. Han har därutöver varit styrelseerfarenhet från bland annat Tradedoubler.

– Det är viktigt att ha kunskap och förståelse i den här processen därför är vi mycket glada att Katarina och Martin nu förstärker vårt team. De är båda pionjärer inom området och har drivit digital transformation i branscher som var tidiga att påverkas av den förändring som pågår, säger Lotta Schibbye Fredriksson.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.