Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han är Allers nya produktionschef

Publicerad: 14 juli 2016, 10:09

Foto: Pressbild/Aller

Mediehuset skapar en ny avdelning för produktion, korrektur och layout och Olle Karlsson tar huvudansvaret.


Ämnen i artikeln:

Martin KroonAller Media

Avdelningen som kickar igång 2017 kommer att ha en central funktion och samordna layout, repro och korrektur för flera varumärken. Olle Karlsson har jobbat på Aller i tio år och de senaste fyra som produktionschef för reproavdelningen. Nu ska han ta rodret på den nya produktionsavdelningen.
– Han har gedigen kunskap och erfarenhet av att leda produktionsarbete och är dessutom väl insatt i Aller medias verksamhet efter många år i företaget med olika arbetsuppgifter. Därför är han som klippt och skuren för att leda vår nya satsning på en samordnad produktionsavdelning. En central layoutdesk och produktion kommer innebära ett ökat kompetens- och erfarenhetsutbyte samtidigt som organisationen blir mer flexibel, kommenterar Martin Kroon, publicistisk direktör på Aller media.

Olle Karlsson tillträder dock sin nya tjänst redan 1 augusti. Avdelningen kommer att utgå från Malmökontoret och en layoutdesk kommer att finnas i Stockholm.
– Att få vara med att tillsammans med Aller medias duktiga medarbetare bygga upp en helt ny organisation som kommer att göra skillnad i framtiden är oerhört inspirerande. Jag tror verkligen på detta nya sätt att arbeta som innebär en stor förändring i sättet att se på produktion, säger Olle Karlsson.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Martin KroonAller Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News