Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han är Mediamarkts nya marknadsdirektör

Publicerad: 26 november 2021, 09:29

Lars Jungerth

Departements & Stores Europes tidigare vd Lars Jungerth tar över som marknadschef efter Caganur Atay Uctu.


Ämnen i artikeln:

Media MarktMarknadschef

Det tyska hemelektronikbolaget Mediamarkt har sedan 2020 haft en marknadschef för den svenska marknaden baserad i Turkiet, Caganur Atay Uctu som också var nominerad i Resumés tävling Sveriges Bästa Marknadschefer. Rokaden skedde sedan Mia Lund Hanusek lämnade för Bluestep.

Nu får varumärket återigen en marknadschef baserad i Sverige.

Lars Jungerth tillträder tjänsten som marketing director  den 1 december, 2021. Sedan i juni har han arbetat på Mediamarkt som project manager. Innan dess kom Lars Jungerth från rollen som vd för Departements & Stores Europe AB och dessförinnan som nordic marketing director för Canal Digital.

– Lars har en lång och gedigen erfarenhet inom marketing och har haft ledande befattningar inom såväl detaljhandeln som inom andra konsumentnära verksamheter. Det är min starka övertygelse att Lars kommer bidra väldigt positivt till Mediamarkts framtida utveckling och det är med stor glädje som jag hälsar honom välkommen till oss, säger Mediamarkts vd Magnus Håkansson i ett pressmeddelande.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Media MarktMarknadschef

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.