Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han är Passion Labs nya ordförande

Publicerad: 23 november 2017, 09:35

Niclas Fröberg.

Foto: Lisa Sjödahl, Blogozine / pressbild

Efter en lång process föll valet på "drömrekryteringen" Niclas Fröberg, tidigare grundare av mediebyrån Tre Kronor och styrelseordförande i Almtuna IS.


Ämnen i artikeln:

Niclas FröbergTre KronorPassion Lab

Under våren och sommaren har reklambyrån Passion Lab sökt en ny styrelseordförande, gärna med djupgående kunskap om branschen och förmåga till affärsutveckling – och de har man funnit i Niclas Fröberg.
– Vi går in i en spännande fas där vi kommer att utveckla vårt erbjudande och delvis inta en ny position i branschen. Med sin digra erfarenhet och förmåga att gå från ord till handling, är Niclas Fröberg verkligen vår drömrekrytering i rollen, säger Niklas Turner Olovzon, vd och grundare, Passion Lab.

Niclas Fröberg ser det nya uppdraget som en "kul och spännande utmaning".
– Jag har följt Passion Lab och dess grundare länge och de har hela tiden stått för något annorlunda. Utgångspunkten i målgruppens passion och synen på att göra verklig skillnad, i kombination med stor affärsnytta i flera av deras prisbelönta case har imponerat på mig. För mig är det en byrå som både är högaktuell och faktiskt lite underskattad, säger Niclas Fröberg.

Passion Labs omsättningen  uppgick 2016 till omkring 32 miljoner kronor, med ett rörelseresultat på drygt 2 miljoner kronor. Bland uppdragsgivarna kan nämnas SJ, ICA, Tre och Svenska Ishockeyförbundet.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.