Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir marknadsdirektör på Tre

Publicerad: 18 april 2016, 09:20

Kalle Eliason blir marknadsdirektör på operatören.

Foto: Pressbild

Kalle Elisason är ny marknadsdirektör på Tre efter att vd:n Nicholas Högberg lämnat. ommer närmast från en tjänst som marknadschef för Tre Företag


Ämnen i artikeln:

Nicholas HögbergTreKalle EliasonMarknadschef

Kalle Eliason har arbetat som marknadschef på Tre Företag sedan 2009. Dessförinnan hade han motsvarande roll på DHL. Nu går han vidare till toppjobbet som marknadsdirektör för hela Tre – en roll som avgående vd:n Nicholas Högberg tidigare skötte.
– Kalle är en sann marknadsförare som förstår verksamheten och vad som krävs för att ytterligare stärka Tres varumärke. Han är både en kreativ och en strategisk kommunikatör och jag är väldigt glad att det är just Kalle som kommer att fortsätta guida Tre i framtidens allt mer komplexa kommunikationslandskap, säger Nicholas Högberg, i en kommentar.

Själv är han stolt över förtroendet.
– Jag är extremt glad att jag får möjligheten att få fortsätta utveckla Tres varumärke och kommunikation, nu med ett större helhetsperspektiv. Vi har landat i en kommunikationsstrategi som vi tror på och som vi kommer att fortsätta att förädla, kommenterar Kalle Eliason.

Nyligen slutade marknadschefen på Tre, Gina Azaric, efter 13 år på bolaget. Läs Resumés helgintervju med henne här.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.