Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny CCO på Apsis

Publicerad: 15 januari 2018, 13:42

Daniel Ljungh blir ny chief commercial officer på datadrivna marknadsföringsbolaget APSIS.


Daniel Ljungh kommer närmast från en roll på Widespace där han jobbat med att utveckla företaget inom mobil marknadsföring. Innan dess har han haft ledande roller på bland annat Eurosport, MTG samt drivit eget.

– Det är inte mycket som slår att arbeta med snabbväxande, innovativa teknikföretag. APSIS datadrivna marknadsplattform och kundportfölj imponerar. Detta kombinerat med stark produktutveckling och internationella expansionsplaner skapar en unik möjlighet att få vara med på denna utvecklingsresa, säger Daniel Ljungh.

APSIS, som hjälper bolag att effektivisera sina arbetsflöden genom datadriven marknadsföring, har idag kunder i cirka 50 länder.

– I processen har det varit viktigt att hitta en kandidat som är van att driva hållbar och långsiktig försäljning. Det kommer att addera värde till APSIS att få in en CCO som både har jobbat inom media, mjukvara och som entreprenör. Daniel är en mycket erfaren och inspirerande ledare som kommer att komplettera vårt seniora management på ett lysande sätt, säger APSIS vd Emma Svalin.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.