Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny contentchef på Sveaskog

Publicerad: 22 augusti 2019, 09:20

Tobias Bestelid lämnar rollen som chef för strategisk kommunikation på Visita för att istället bli contentchef på Sveaskog.


Tobias Bestelid har en karriär som spänner över en rad områden. I inledningen jobbade han på Försvarsmakten där han bland annat var chef för Försvarsmaktens psykologiska operationer i Afghanistan. Därefter gick han vidare och har bland annat hunnit vara chefredaktör på resemagasinet Vagabond och nu senast chef för Visitas strategiska kommunikation.

Nu går han återigen vidare och blir contentchef på Sveaskog.

– Den svenska besöksnäringen växer så det knakar och är väldigt spännande att arbeta inom, men skog, skogsbruk, jakt och fiske ligger mig också mycket varmt om hjärtat. Nu får jag chans att förkovra mig inom mina specialområden, säger Tobias Bestelid i ett pressmeddelande.

Tobias Bestelid tillträder sin nya tjänst den 26 augusti.

– Skogen är idag viktigare än någonsin. Det sker ett intensivt innovationsarbete om hur man kan nyttja skogen och dess produkter i omställningen mot ett fossilfritt samhälle i form av förnybara drivmedel samt biobaserat material som kan ersätta plast och liknande. Skogen, som binder koldioxid, spelar förstås också en viktig roll i det globala klimatsystemet.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.