torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny designer på North Kingdom

Publicerad: 18 oktober 2018, 08:54

Christian Lindberg

Foto: Pressbild

North Kingdom rekryterar Christian Lindberg som ny senior designer för Stockholmskontoret.

Ämnen i artikeln:

North KingdomDesignRekrytering

AH

Alex Hartelius


I elva år har Christian Lindberg varit verksam som designer. Han har under tiden hunnit med att jobba på flera byråer och kommer närmast från rollen som senior product designer på Seventy Agency. Nu ansluter han till North Kingdom som ny senior designer för Stockholmskontoret.

– Det finns en designkultur på North Kingdom som resonerar väldigt väl med min egen - en kultur som främjar idé, hantverk och lekfullhet. Alla tre är nyckelingredienser för att kunna driva design och projekt i nya spännande riktningar. Detta är speciellt viktigt idag när vår uppfattning av varumärken ofta formas genom digitala kanaler. Sen tror jag ju också på magin i design som får folk att le, säger Christian Lindberg i en kommentar.

North Kingdom jobbar idag med kunder som Google, Lego och Snapchat.

– North Kingdom är mitt i en stark utvecklingsfas med nya kunder och roliga, utmanande uppdrag som vore omöjliga att ta sig an utan de rätta medarbetarna. Christian har exakt den kombinationen av personligt driv, syn på design och lång erfarenhet som vi letar efter och det är härligt att välkomna honom in i teamet, kommenterar David Eriksson, chief creative officer på North Kingdom.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev