Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny digitalchef för Mediacom

Publicerad: 28 augusti 2018, 11:41

Tom Kelly

Foto: Pressbild

Tom Kelly ansluter som ny digitalchef för mediebyrån Mediacom, där han bland annat får i uppdrag att leda det digitala teamet.


Ämnen i artikeln:

MediacomDigital

Mediacom rekryterar Tom Kelly som ny digitalchef. Han får bland annat i uppdraget att leda det digitala teamet när mediebyrån nu går igenom en transformeringsprocess. Tom Kelly har varit verksam i branschen i nio år och samlat på sig erfarenheter inom e-handel, sök och programmatic.

Han har sedan tidigare haft roller som programmatic cirector på Mediacom i London, marketing & e-commerce lead på klädmärket A Day's March och product manager på softwareföretaget Sage.

– Vi är superglada att ha lockat Tom till MediaCom. Digitalt för oss är förstås inte längre bara en kanal i mediemixen utan handlar om så mycket mer såsom teknik,
data och partnerskap. I nära samarbete med GroupM har vi utökat och integrerat flera nya specialistområden i vår dagliga verksamhet. Med Toms bakgrund blir han ett
fantastiskt komplement till vårt team av digitala superstars, säger Marie Melin, tf vd på MediaCom, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

MediacomDigital

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.