Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny försäljningschef på Borg & Owilli

Publicerad: 14 januari 2020, 08:31

Fredrik Björnback tar över försäljningsansvaret på contentbyrån Borg & Owilli.


Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

Contentbyrån Borg & Owilli inleder året med att presentera Fredrik Björnback som ny head of sales. Han rekryteras internt från rollen som head of partner sales där han sedan 2016 varit ansvarig för arbetet med bolagets distributionspartners.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Fredrik Björnback som ny head of sales. Han har varit i bolaget under flera år och det har varit en fröjd att följa hans utveckling. Han är omtyckt av kollegor och partners och har varit en starkt bidragande faktor till att vårt distributionserbjudande har växt. Under 2020 kommer vi att lägga stort fokus på att utveckla våra styrkor – content och distribution av högsta kvalitet. Fredrik kommer att var en viktig spelare i det arbetet och bidra till en ökad stabilitet i vår organisation, säger Mike Owilli, vd och partner på Borg & Owilli, i ett pressmeddelande. 

Fredrik Björnback kommenterar: 

– Jag är stolt över vad Borg & Owilli har åstadkommit sedan starten. Nu är jag laddad och ödmjuk inför uppdraget att ta företaget till nya höjder under 2020-talet tillsammans med vårt fantastiska team och våra partners och kunder.

Fredrik Björnback tillträdde tjänsten den 7 januari. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.