Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny kommunikationschef för NCC Sverige

Publicerad: 6 november 2019, 10:08

Fredrik Sköld tar ett kliv upp inom NCC och blir ny kommunikationschef för byggföretagets svenska verksamhet.


Ämnen i artikeln:

NCC

Fredrik Sköld har jobbat inom NCC-koncernen i drygt sex år. Tidigare har han haft roller som head of brand management och head of group communication. Nu blir han kommunikationschef för NCC i Sverige. I uppdraget ingår ansvar för både intern och extern kommunikation för alla NCC:s affärsområden.

– Jag är mycket nöjd med att Fredrik tar sig an rollen som kommunikationschef. Han är en uppskattad ledare och har gedigen NCC-erfarenhet som gör att vi kan ta nästa steg i vårt kommunikationsarbete i Sverige, säger Maria Grimberg, kommunikationschef, NCC Group, i ett pressmeddelande.

Tidigare i karriären har Fredrik Sköld jobbat som varumärkeschef på Fortum.

– I den här rollen kommer jag komma ännu närmare NCC:s kärnverksamhet och alla de projekt som pågår i den svenska verksamheten, vilket jag fram emot. NCC:s tydliga roll som en aktiv samhällsaktör är starkt bidragande faktor till varför detta jobb är så intressant och roligt, säger Fredrik Sköld, kommunikationschef NCC i Sverige.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NCC

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.