Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny kommunikationschef på Oxfam

Publicerad: 7 september 2016, 11:33

Foto: Oxfam Sverige

Robert Höglund byter jobbet på en digitalbyrå i Indonesien mot posten som kommunikationschef på Oxfam Sverige.


Ämnen i artikeln:

Oxfam

Robert Höglund blir ny kommunikationschef på den globala hjälporganisationen Oxfams svenska gren. Han har senast varit chef på den indonesiska digitala byrån Lion & Lion och är initiativtagare till nätverket Klimatmålsinitiativet. Tidigare har han varit varumärkesstrateg och projektledare för Läkare Utan Gränser. Dessutom har han jobbat med kommunkation för Svenska Postkodlotteriet, Röda Korset och Stockholms stad.

- Oxfam är en av världen största förändringsorganisationer och driver många frågor som ligger mig varmt om hjärtat, inte minst fattigdoms- och ojämlikhetsbekämpning. Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och göra organisationen framgångsrik och välkänd även i Sverige, säger Robert Höglund i ett pressmeddelande.

Oxfam består av flera olika humanitära organisationer och grundades 1942 i England. Organisationen verkar bland annat för fair trade, utbildning och mänskliga rättigheter.

Björn Wallenberg

Ämnen i artikeln:

Oxfam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.