Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny lobbychef på Tele2

Publicerad: 20 januari 2015, 15:43

Carl-Johan Rydén.

Carl-Johan Rydén värvas till rollen som lobbychef på Tele2. Han ska ha ansvar för regulatoriska frågor och samhällskontakter. Med rekryteringen vill Tele2 utveckla kontakten med politiska beslutsfattare.


Ämnen i artikeln:

Tele2

Carl-Johan Rydén har ett förflutet som konsult på JKL, men har också jobbat på Com Hem och kommer närmast från en roll som operativ chef för ett nystartat projektutvecklingsföretag inom förnyelsebar energi.

Han börjar på sin nya tjänst den 12 januari.

– Som bransch har nog telekom aldrig varit så samhällsviktigt som nu, sett till hur viktigt mobildatauppkoppling och mobiltäckning är för såväl privatkunder som näringslivet och viktiga samhällsfunktioner. När vi knyts närmare samhället behöver vi också ha en bättre förståelse, insyn och möjlighet till påverkan, därför känns det väldigt bra att stärka upp vår kompetens på området, säger Stefan Backman, chefsjurist Tele2 Sverige, i ett pressmeddelande.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Tele2

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.