Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny marknadsansvarig på IP-Only

Publicerad: 6 september 2019, 11:04

Techpositions medgrundare Sebastian Stecki blir ny marknadsansvarig på IP-Only.


Förra året var Sebastian Stecki med och grundade den IT-inriktade strategiska kommunikationsbyrån Techposition. Framtill nu har han jobbat som pr-konsult på byrån.

Nu går han dock vidare i karriären och blir marknadsansvarig på internetoperatören IP-Only. Företaget satsar just nu på att expandera och ser marknadsföringen som en viktig del för att lyckas med expansionen.

– Vi är väldigt glada att ha Sebastian med i laget. Hans erfarenhet av att arbeta med företag som befinner sig på en digitaliseringsresa kombinerat med hans byråbakrund är som klippt och skuret för att driva våra marknadsföringsinitiativ hos både vår konsument- och företagsaffär, säger Kamran Alemdar, CMO på IP-Only.

Sebastian Stecki har tidigare i karriären jobbat på Mindmakers PR. Sedan 2018 driver han även en teknikinriktad blogg här på Resume.se.

– IP-Only är ett glödhett företag som befinner sig i kraftig tillväxt med stora ambitioner och möjligheter. De har flera intressanta verksamhetsområden med en rejäl teknisk edge och expertis som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med. Dessutom får jag möjlighet att arbeta nära inpå den pågående digitaliseringen av Sverige, ett väldigt viktigt men även spännande arbete, säger Sebastian Stecki, ny marknadsansvarig på IP-Only.

IP-Only uppmärksammades tidigare i sommar för sin retroaktiga tunnelbanekampanj.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.