Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny ordförande för PS

Publicerad: 1 mars 2017, 10:25

PS Communications vd Marie Lasota tillsammans med Joakim Bodén som går in som ny styrelseordförande i byrån.

Branschprofilen Joakim Bodén, grundare och tidigare ägare av Bodén & Co, blir ny styrelseordförande på PS Communication. Han tillträder sitt uppdrag med start i dag.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

– Jag känner PS mycket väl och har följt deras resa genom åren. Det ska bli spännande att få vara med och utveckla PS erbjudande tillsammans med både ägare och ledning i min roll som styrelseordförande. Min förhoppning är att jag ska bidra med både erfarenhet och innovation för att stärka bolagets position in i framtiden, , säger Joakim Bodén i ett pressmeddelande.

Under 19 års tid var Bodén & Co, som grundades 1991 av Joakim Bodén, en central spelare inom eventbranschen med stor representation av svenskt näringsliv på kundlistan. 2011 fusionerades bolaget med varumärkesbyrån Rewir. Sedan våren 2016 är Joakim Bodén fri konsult i egna nätverksbyrån Bodén Creative Network.

Marie Lasota som tillträdde vd-posten på PS Communication under fjolåret känner Joakim Bodén sedan lång tid tillbaka. Hon är mycket glad över att nu få arbeta tillsammans med honom igen.

– Att få med Joakim Bodén på den nya resa vi har påbörjat med PS Communication känns väldigt bra. Han är en av nordens mest välmeriterade ledare inom event och brand experience. Vi värderar verkligen varandras kompetenser högt, säger hon i en kommentar.

I övrigt ingår också Hans Liljeblad samt ägarna Olle Larsson och Patrick Walldén i PS Communications styrelse.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.