Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny partner på Geelmuyden Kiese

Publicerad: 1 juli 2019, 09:35

Simon Wallin, ansvarig för Geelmuyden Kieses techerbjudande, blir ny partner på kommunikationsbyrån.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Simon Wallin har jobbat på Geelmuyden Kiese i knappt sex år. Sedan ett par år tillbaka ansvarar han för kommunikationsbyråns erbjudande mot techinriktade bolag, däribland Twitch. Simon Wallin sitter även med i byråns svenska ledningsgrupp. Nu blir han en av Geelmuyden Kieses 14 partners.

– När jag började på GK för drygt sex år sedan så hade byrån precis inlett en nystart i Sverige och otroligt mycket har hänt sedan dess. Vi har under mina år här vuxit i snabb takt samtidigt som vi behövt anpassa oss efter marknadens ständigt föränderliga behov. Det har resulterat i att jag har utvecklats mycket här, och jag ser verkligen fram emot att fortsätta vara med och utveckla såväl uppdragsgivare som byrå och kollegor tillsammans framöver, säger Simon Wallin i ett pressmeddelande.

– Från junior till partner på sex år är näst intill rekord. Svein Roger Selle klarade det på fem och han är vice VD för hela GK-Gruppen idag. Slå den, Simon! säger Hans Geelmuyden, managing partner och VD på Geelmuyden Kiese-gruppen, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.