Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir ny vice vd på Chef

Publicerad: 23 april 2018, 11:41

Calle Fleur och Cissi Elwin.

Foto: Emily Dahl.

Calle Fleur blir ny vice vd på tidningen Chef.


Ämnen i artikeln:

Chef

Calle Fleur har tidigare i karriären jobbat som redaktör och skribent för tidningar som Dagens Nyheter, Fokus, Sydsvenskan och Smålandsposten.

Klivet upp som vice vd tar han från en roll som digital innehållsutvecklare på Chef.

– Jag har jobbat nära Calle i sex år och sett honom gå från ung talangfull reporter till en av branschens allra vassaste digitala affärsutvecklare. Jag älskar att jobba med passionerade människor som tar sitt jobb på allvar och VILL något med det de gör. Jag ser fram emot att ta nästa steg med Chef tillsammans med honom och resten av det begåvade gänget, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

Calle Fleur tar över som vice vd efter Unn Edberg som tidigare i dag meddelade att hon skulle ta över som ny vd på Vi Media.

– Jag har levt och andats Chef i flera år, och är därför både djupt hedrad och själaglad över den här möjligheten. Vi brukar skämta om att vi lider av "ödmjuk hybris" på Chef – och med tanke på de resultat Chef uppvisar år efter år är det inte så konstigt, säger Calle Fleur i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Chef

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.