Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir svensk marknadschef på storsatsande nätoperatören

Publicerad: 29 januari 2021, 12:23

Sebastian Stecki driver sedan tidigare bloggen ”Teknikspanaren” på Resumé.

Foto: Fredrik Goeras

Sebastian Stecki tar klivet upp inom företaget och tar över som marknadschef på Globalconnect i Sverige och Finland.


Sebastian Stecki lämnar rollen som head of brand strategy and market excellence för att i stället ta över som svensk och finsk marknadschef på den EQT Ventures-ägda nätoperatören Globalconnect. Bolaget, som häromåret slogs ihop med svenska IP-Only, satsar stort och har som mål att på fem år tredubbla sin omsättning. 

– GlobalConnect har infrastrukturen, experterna och ett närmast fanatiskt kundfokus. Detta kommer jag ta vara på och utmana it-branschen med, inte bara i Sverige utan även i övriga Norden, säger Sebastian Stecki i ett pressmeddelande.

Sebastian Stecki inledde karriären på pr-byrån Mindmakers och var därefter med och grundade den teknikinriktade pr-byrån Techposition. Vid sidan av det har han även bloggat om teknik och kommunikation på Resume.se.

– Jag har sagt det förut och jag säger det gärna igen – GlobalConnect ska vara nummer ett när stjärnor väljer företag. Men lika viktigt är att vi ska fortsätta vara det när de arbetat hos oss ett tag, och Sebastian är det senaste exemplet på det. Han personifierar den sällsynta kombinationen snabbhet, smartness och hjärta – rätt recept för offensiv marknadsföring. Jag är övertygad om att vårt erbjudande och varumärke kommer både ses och uppskattas av betydligt fler med detta, säger Regina Donato Dahlström, Sverige-vd på GlobalConnect.

Sebastian börjar sin nya tjänst i februari. Det första steget blir att upphandla nya byråer.

– Nästa steg är att anlita Sveriges bästa byråer som delar våra idéer om ett smart och digitaliserat Sverige och förstår the GlobalConnect way – att utmana med enkelhet, expertis och snabbhet, avslutar Sebastian Stecki.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.