Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han blir vd på United Minds

Publicerad: 16 januari 2017, 14:09

Thomas Areskoug.

Foto: Pressbild

Managementkonsulten Thomas Areskoug är ny vd på United Minds. Nuvarande vd Sofia Mankert går vidare till Vattenfall.


Ämnen i artikeln:

United MindsPrime

Sofia Mankert har arbetat som konsult på United Minds de senaste tio åren. För drygt ett år sedan tillträdde hon som vd. Men nu går hon vidare till rollen som vice kommunikationsdirektör på Vattenfall vilket är en nyskapad roll.
– Det har varit tio spännande år. United Minds är idag en helt annan verksamhet än när jag anslöt och det har varit ett privilegium att vara med och leda den förändringen. Jag kommer sakna alla vänner och kollegor men ser givetvis väldigt mycket fram emot att ta nästa steg, säger hon i en kommentar.

Thomas Areskoug började som strategikonsult på United Minds i början av 2016. Han har tidigare arbetat som managementkonsult på McKinsey samt med övergripande ansvar för koncept, marknadsföring, lojalitetsprogram och e-försäljning på Coop. Nu blir han vd på byrån.
– Det har varit fantastiskt att arbeta tillsammans med Sofia under året som gått och jag ser fram emot att leda United Minds vidare i vår utveckling. Kunderna efterfrågar idag framförallt en större förankring i omvärldssituationen, mer kreativ höjd och ett bättre stöd i sin kommunikation kopplat till strategifrågor än tidigare och där har vi våra styrkor. Trenden är tydlig, säger Thomas Areskoug.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

United MindsPrime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.