Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han får ansvaret för sju tidningar

Publicerad: 23 november 2016, 10:23

Daniel Nordström stiger i graderna på Mittmedia.

Foto: Pressbild

VLT:s chefredaktör Daniel Nordstöm får även ansvaret för Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje och Nynäshamns Posten.


Ämnen i artikeln:

MittmediaVLTDaniel Nordström

Sedan tidigare är Daniel Nordström ansvarig utgivare och chefredaktör för VLT, Sala Allehanda, Fagersta Posten och BBL/AT. Nu får han alltså ytterligare tre tidingar under sig.
– Daniel Nordström har en bred bakgrund och erfarenhet och är väl förankrad i MittMedias redaktionella arbetssätt. När vi nu beslutat att samordna Västmanland med regionerna runt Stockholm känner jag mig helt trygg med att Daniel Nordström tillsammans med våra lokala chefer kommer att utveckla verksamheten på ett bra sätt, säger Per Bowallius, vd på MittMedia i ett pressmeddelande.

Han tar över ansvaret efter Olov Carlsson som blivit chefredaktör på Dagens Samhälle. I samband med tillträdet den 1 december kommer Daniel Nordström att utse lokala ställföreträdande ansvariga utgivare för Norrtelje Tidning, Länstidningen i Södertälje och Nynäshamns Posten.
– Jag är mycket glad och hedrad över förtroendet och det utökade uppdraget. Det blir intressant att nu även lära känna marknaden i regionerna runt Stockholm. Jag kommer direkt att utse ställföreträdande ansvariga utgivare lokalt. Tillsammans med dem och de duktiga redaktionerna ser jag fram emot arbetet att hitta samordningar mellan de olika marknadsområdena, att fortsätta utveckla journalistiken och att fortsätta utveckla vår affär, säger Daniel Nordström.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.