Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han får globalt toppjobb på Electrolux

Publicerad: 3 april 2017, 13:13

Lars Hygrell.

Foto: Pressbild

Lars Hygrell blir global marknadsdirektör på Electrolux. Har tar över efter MaryKay Kopf som lämnar vitvarujätten.


Ämnen i artikeln:

Electrolux

Lars Hygrell är en av Sveriges verkliga tungviktare inom marknadsföringsvärlden. Han kom till Electrolux 2009 efter en rad högt uppsatta positioner inom Saab/General Motors. 2011 fick han jobbet som marknadsdirektör inom affärsområdet Major appliances för hela EMEA-regionen, och nu tar han ytterligare ett kliv på karriärstrappan.

Den här gången hela vägen till toppjobbet som global marknadsdirektör för hela Electrolux. Han efterträdare MaryKay Kopf som slutar från och med 1 maj.
– MaryKay har verkligen hjälpt Electrolux att bli ett digitalt konsumtnvarumärke i världsklass, säger Electrolux koncernchef Jonas Samuelson i ett pressmeddelande.

Om Lars Hygrell säger Samuelson:
– Han har spelat en nyckelroll i att bygga en stark position för våra främsta europeiska varumärken, och han har bidragit till en 360-graders digital transformation av vår marknadsföring. Han blir ett starkt tillskott till vår ledningsgrupp.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Electrolux

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.