Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han förstärker Egmonts marknadsavdelning

Publicerad: 4 april 2018, 07:31

Erik Norberg blir ny marketing services director på Egmont.

Ämnen i artikeln:

EgmontErik Norberg

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Egmonts affärsområde marketing services är inriktat på digital kommunikation och contentmarketing. Området, som innefattar ägarskap i bland annat Ingager, Klintberg Niléhn och KAN, omsätter omkring 300 miljoner kronor.

Som ny marketing services director blir Erik Norberg ansvarig för att utveckla affärsstrategin och identifiera nya sätt att expandera. Norberg har tidigare varit vd för lokaltidningskoncernen Mitt i och COO inom Schibsted.

– Jag är glad över att Erik vill komma till Egmont. Han har en väldigt god kommersiell och digital förståelse, och är en mycket erfaren ledare. Vi ser fram emot att få ombord Erik i vårt team, säger Cato Broberg, chef för Egmont Publishings investeringar inom affärsområdena marketing services och e-handel.

Erik Norberg tillträder sin nya tjänst den 1 juni.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba med Egmont Publishing som befinner sig i en väldigt spännande fas med stora tillväxtmöjligheter. Både i form av utveckling av den befintliga portföljen och genom nya, betydande investeringar, säger Erik Norberg.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev