Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Han ska få Di att lyfta i Skåne

Publicerad: 15 januari 2016, 11:37

Fredrik Norrlid går till Dagens industri.

Dagens industri anställer Fredrik Norrlid som ny reporter i Malmö. Därmed förstärks tidningens bevakning i Skåne och Öresund.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Fredrik Norrlid flyttar inom koncernen. Nu värvas han från Sydsvenskans näringslivssajt 8till5.se där han varit reporter/redaktör. Han blir positionerad i Malmö för att bevaka regionens tech- och startupscen för alla Di:s kanaler.

– Fredrik har arbetat i en rad funktioner på Sydsvenskan, som reporter, redaktör och nattchef och på 8till5.se. Hans kombination av stort intresse för Di:s ämnen och stark lokal förankring gör att vi är mycket glada över denna rekrytering. Öresundsregionen och dess företag är viktig för Di och vi sätter nu ned foten och får en ordinarie medarbetare på plats dedikerad till uppgiften att bevaka och skildra näringslivet på plats, skriver Dagens industris nya chefredaktör Lotta Edling i ett mejl.

Fredrik Norrlid börjar arbeta i februari.

Gunnar Wrede har bevakat regionen som frilans, och kommer fortsätta hålla i en del av Di:s temakonferenser och även arbeta i egen låda.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.